På min blogg har jag velat berätta lite kring vad jag gör som lektör, upplysa om aktuella händelser samt ge skrivtips. Nu har jag beslutat att låta mina inspirationsmejl ersätta bloggen. Om du vill vara med och även i fortsättningen följa mitt arbete och få skrivtips så är du välkommen att registrera dig för mitt inspirationsmejl som kommer varannan vecka och du kan när som helst avregistrera dig. Det enklaste sättet att gå med är att gå in på min hemsida, fylla i popup-en (där du får ett dokument med 50 frågor att ställa till ditt manus vid redigering). Det andra sättet är att helt enkelt skicka ett mejl till mig på den adressen som du önskar få inspirationsmejlet till. Skicka till: ericaeklund@manuskonsult.se

Jag hoppas att vi hörs och ses!
Glad skrivhöst önskar jag dig!

vänligen Erica