30 augusti 2018

Hösten är på väg
Igår tände jag ljus vid middagen, det var dunkelt i köket och en höstkänsla slog sig ner tillsammans med familjen runt bordet. Sommaren lämnar oss så smått och jag njuter av varma minnen och blickar nu framåt. För mig innebär hösten så mycket spännande, men jag vet att många tycker att det kan kännas tungt när mörkret kommer. Hur känns det för dig? Hör du till dem som längtat efter stickad tröja, ljus och te? Eller skriker kroppen efter ännu mera värme, bad och kalla drinkar? Hur det än är så tycker jag att hösten är en bra årstid för skrivande. Det är plötsligt okej att vilja vara inomhus vid skrivblocket eller datorn. Vilka planer har du för hösten i ditt skrivande. Mitt mål är att ro ett av mina manus i land för att sedan välja rätt lektör att skicka det till!

Bokmässan
Nu är det inte många veckor kvar till en av årets höjdpunkter. Har du bokat in någon dag i Göteborg eller kanske rent av flera? Mig hittar du alla dagar i Litterära konsulters monter och det vore så roligt om du ville komma förbi och prata skrivande! Jag och mina kollegor finns på plats för att erbjuda gratis speedcoaching – ta med max två sidor! Välkommen!

Intressant intervju
På fredagen klockan 13.00 kommer jag att intervjua Anette Selberg som skriver boken Cancermamman – gravid med livet som insats. Vi kommer att prata om hur det kan vara att lämna ifrån sig en personlig text till en lektör, om vårt samarbete och Anette kommer också berätta om sin kommande bok. Jag hoppas att vi ses! För dig som inte kan närvara är min tanke att det ska filmas och delas på min Facebooksida.

Freebie – att redigera
Vill du ha 50 frågor att ställa till dig själv och till ditt manus när du redigerar? Hämta gratis på min hemsida! Hör av dig om det är något du undrar!

Inspirationsmejl
Nytt för hösten är att jag startar upp ett inspirationsmejl. Det kommer varannan vecka och innehåller tips, råd, aktuella händelser inom skrivvärlden och erbjudanden. Vill du också vara med? Ett sätt är att hämta freebien på hemsidan, ett annat att skicka ett mejl till mig eller att skriva en kommentar nedan. Hoppas att vi hörs på något sätt!

Vänligen Erica