Manuskonsults sommar-PT

Två alternativ – vilket passar dig bäst?

  1. Bollplank

Medan du njuter av sommaren och ägnar tid åt ditt skrivande kan du använda mig som bollplank via mail sju gånger. Du får också vid valfritt tillfälle skicka in fem sidor för skriftlig respons. Önskar du mer textrespons finns möjlighet att köpa till eller att välja PT-alternativet.

En gång i veckan får du ett dokument till din mail med tips och råd tänkta att appliceras direkt på din text. Det kommer att handla om manusets olika delar och innehålla exempel för att du lätt ska kunna använda det i ditt eget skrivande.

För att få ut så mycket som möjligt bör du ha kommit igång med eller ha skrivit färdigt ditt första utkast. Alla som är med ingår i en facebookgrupp (frivilligt) där ni som skriver på semestern har möjlighet att hjälpa, peppa och stötta varandra.

När du köper Bollplank får du 15 % på ett lektörsutlåtande som bokas senast den 31 dec 2018.

Pris: 995 kr + moms
Start: Från 25 juni och framåt
Längd: 10 veckor
Textrespons: Möjlighet att köpa till textrespons för 10 öre/ord + moms

Anmälan och frågor: ericaeklund@manuskonsult.se

  1. PT

PT- alternativet är för dig som vill ha mer personlig respons på det du skriver. Du får då skriftlig respons samt kommentarer direkt i din text. Under de tio veckorna kan du välja om du vill skicka in upp till 30 eller 50 sidor. Du väljer själv hur du vill portionera ut dina sidor under veckorna.

Du får ett dokument i veckan med tips och råd tänkta att appliceras direkt på din text. För att få ut så mycket som möjligt bör du ha kommit igång med ditt första utkast. Som PT-kund har du också möjlighet att använda mig som bollplank en gång i veckan via mail.  Alla som är med ingår i en facebookgrupp (frivilligt) där ni har möjlighet att hjälpa, peppa och stötta varandra under sommaren.

När du köper PT får du 20% på ett lektörsutlåtande som bokas senast 31 dec 2018

Pris:
max 30 sidor: 2495 + moms
max 50 sidor: 3495 + moms
Respons på ytterligare sidor: 10 öre/ord + moms

Start: Från 25 juni
Längd: 10 veckor

Anmälan och frågor: ericaeklund@manuskonsult.se.