Det nya året har startat på bästa sätt med skidåkning varvat med spännande uppdrag. Efter en vecka i Italienska Champoluc är jag på plats hemma i ett vintrigt Norrköping igen och lektörsläser just nu en riktig feel good. Det känns stort att få ta del av något så personligt som en författares text! Att få vara de där extra ögonen som tar vid när författaren stirrat sig blind efter månader, kanske år, av skrivande. Hitta styrkorna, ge självförtroendet en push, hjälpa att utveckla de svagare delarna och ge tips och råd för att författaren så småningom ska nå målet!

Erbjudandet för att fira min hemsida gäller hela februari ut och innebär 15% på samtliga tjänster. Flera har passat på och är det så att du inte hinner färdigt med ditt manus till sista februari men ändå bokar en tjänst senast 28 februari så gäller erbjudandet tills att du är redo!

Jag är så glad och stolt över att Bonniers egenutgivartjänst Type & Tell nu samarbetar med oss på Litterära Konsulter. Det innebär att du som ger ut din bok genom Type & Tell kan anlita oss lektörer, manusutvecklare och redaktörer på Litterära Konsulter till ett fast pris. Det gäller lektörsutlåtanden, första-kapitel-analys samt korrekturläsning.

Skriv, skriv, skriv och tro på att du kan!

Vänligen Erica