Mina romanfigurer befinner sig för tillfället i en sommarstuga. De pratar om att det är getingsommar och att det knappt blir mörkt om natten. Det är där jag befinner mig några timmar då och då; kring dukat bord i syrénbersån. Det kanske låter som en feed good – det är det inte. Inte på långa vägar.

Sommaren känns avlägsen nu när även vi i Norrköping får vakna till ett vackert snölandskap. Jag har dessutom njutit av en vecka i Trysil och älskar känslan efter en dag i backen då varje millimeter av kroppen är trött och jag får lov att krypa upp i soffan med en bok. I mitt fall julklappsboken Skriva av Stephen King, har velat läsa den så länge! Mer om den längre fram!

Åh, vad jag ser fram mot 2018. Almanackan börjar fyllas på av spännande möten, uppdrag och resor.

Du har väl inte missat Författarateljén 2018? Under hela 2018 kommer jag att coacha skrivande själar tillsammans med Ann Ljungberg och de andra litterära konsulterna! Ta chansen att delta i diskussioner, frågestunder och skrivövningar. Få en PT som ger respons på din text och följer dig under din skrivprocess.

Är du nyfiken och vill veta mer så går det att anmäla sig under hela januari! För anmälan och mer information om Författarateljén – klicka på länken!

https://simplesignup.se/event/124281-foerfattarateljen-2018

Vi hörs och ses!

Vänligen Erica